SUCCES STORIES

Het verhaal van Ibrahim (30)

 

'Mijn doel was om de persoon te worden die ik wilde zijn'

 

Ik was niet gelukkig: geen vaste baan, geen afgeronde opleiding en geen discipline. Ik merkte dat ik in een negatieve spiraal zat en dat ik jarenlang genoegen had genomen met een ongelukkig bestaan. Wanneer ik opstond, leek de dag bijna uitzichtloos. Daardoor begonnen alle dagen op elkaar te lijken en er was geen enkel uitzicht op vooruitgang. Het onvermijdelijke gebeurde: ik begon te eten. Veel te eten. Ik werd een emotie-eter, waardoor ik op een gegeven moment 115 kilo woog bij een lengte van 1,70 m. Daar werd ik nóg ongelukkiger van.

Het verhaal van Sjoerd (31)

 

'Het is bizar om te zien wat je in korte tijd kunt bereiken'

Ik was op een punt beland waarop ik veel te zwaar was. Mijn eetpatroon was 'behoorlijk ongezond' te noemen. Daarnaast was ik in mijn vrije tijd weinig actief.  Hierdoor had ik niet alleen overgewicht, maar ook weinig energie. Dit wilde ik graag  veranderen. Mijn doel? Veertig kilo afvallen.

 

Obstakels en opgeven

Voordat ik begon met mijn transformatieproces van BeMore by Road2Fit, hield ik mijzelf onbewust tegen in het behalen van mijn doelen. Kijk, als je met een nieuw dieet of een nieuwe sport begint en snel resultaat ziet, dan is het niet moeilijk om door te pakken. Maar vroeg of laat loop je altijd tegen obstakels aan, waardoor je vroegtijdig afhaakt. Ik denk dat toendertijd mijn wil om te veranderen niet zo sterk was als dat hij nu is. Daarnaast had ik ook weinig oog voor de al geboekte

progressie, en had ik mijn uiteindelijke doelen niet scherp genoeg voor ogen.'

Connect with us :

  • kisspng-clip-art-computer-icons-portable
  • kisspng-computer-icons-youtube-icon-roun
  • kisspng-facebook-computer-icons-logo-soc

Stay up to date!