Het verhaal van Ibrahim (30)

 

'Mijn doel was om de persoon te worden die ik wilde zijn'

 

Ik was niet gelukkig: geen vaste baan, geen afgeronde opleiding en geen discipline. Ik merkte dat ik in een negatieve spiraal zat en dat ik jarenlang genoegen had genomen met een ongelukkig bestaan. Wanneer ik opstond, leek de dag bijna uitzichtloos. Daardoor begonnen alle dagen op elkaar te lijken en er was geen enkel uitzicht op vooruitgang. Het onvermijdelijke gebeurde: ik begon te eten. Veel te eten. Ik werd een emotie-eter, waardoor ik op een gegeven moment 115 kilo woog bij een lengte van 1,70 m. Daar werd ik nóg ongelukkiger van.

 

Overgewicht

Ik begon mij voor te stellen wie ik wilde zijn als persoon. Dat bleek best concreet te zijn: gedisciplineerd, iemand die weet van aanpakken en doelen kan stellen en deze doelen ook daadwerkelijk behaalt. Mijn overgewicht stond symbool voor alle negatieve dingen in mijn leven en de meest logische stap was om hiermee als eerste aan de slag te gaan.

 

Mindset veranderen

Ik had weinig kennis van voeding en sport, maar een dieet zag ik niet zo zitten. Mijn 'ongelukkige ik' zat dieper en ik wilde een complete verandering van mijn eetpatroon, levensstijl én mindset. Dit heb ik gevonden bij Hung van Road2Fit. Hij focust niet simpelweg en alleen op afvallen, maar op het bouwen van een gedreven en gefocuste mindset om je doelen te realiseren!

 

Aanpakkersmentaliteit

Na mijn transformatieproces bij Road2Fit, want zo kun je het echt noemen, doe ik bijna alles anders. Ik eet anders en besteed mijn tijd aan andere, meer nuttige dingen. Ik ben daarnaast ontzettend trots op het feit dat ik mijn opleiding heb afgerond en een succesvolle carrière heb! Ik voer allerlei interessante projecten uit voor bedrijven over de hele wereld. Wie had dat ooit gedacht?! Ik heb een aanpakkersmentaliteit gekregen en leef veel meer bewust. Op het gebied van sporten heb ik bijvoorbeeld als volgende doel meedoen aan de Obstacle Run van Mud Masters. Dit is een parcours van 15 kilometer met uitdagende hindernissen. Ik volg mijn passie en doe alleen dingen waar ik blij van word. Kortom: ik ben de persoon die ik wilde zijn!

 

Motivatie

Later in mijn transformatieproces realiseerde ik me dat mensen uit mijn omgeving hun eigen onzekerheid op mij reflecteerden en mij daardoor niet konden motiveren. Ik zorg nu voor mijn eigen motivatie en de obstakels die het leven brengt, ruim ik uit de weg en vol levenslust geniet ik dag na dag. Ik heb echt een andere kijk en visie op het leven gekregen. Het leven gaat ons vaak dag na dag ongemerkt voorbij en het is zonde om onbewust, ongelukkig en zonder groei te leven! Zet ook een streep door je oude ik en begin met écht leven. Alleen jij staat in de weg van je geluk en alleen jij kan je eigen geluk creëren!

Connect with us :

  • kisspng-clip-art-computer-icons-portable
  • kisspng-computer-icons-youtube-icon-roun
  • kisspng-facebook-computer-icons-logo-soc

Stay up to date!