BEMORE

PROGRAM

Is voor mensen die graag begeleiding willen met het behalen van hun doelen, maar niet de tijd, de middelen of de behoefte hebben aan BEMORE Personal Training of BEMORE High Performance Coaching.

 

Bij het BEMORE program gaan we samen met jou opzoek naar diepgang in je mentale en fysieke gesteldheid en geven we je de tools om op lange termijn eindelijk je doelen te behalen. In het programma ontmoet je je coach één keer per maand en krijg je tijdens dit moment een uitgebreide personal training en coaching sessie. Daarnaast worden de testen en metingen gedaan die gekozen zijn aan de hand van jouw doelen. Naast de maandelijkse meeting wordt je online begeleid via onze “30 dagen methode” en heb je continu contact met je coach die je voortgang bijhoudt en blijft optimaliseren.

30 dagen methode:

Het doel van deze methode is om je scherp te houden. Door elke 30 dagen een doel vast te stellen heb je iets om naartoe te werken waardoor het ook meetbaar wordt. Deze methode bestaat uit 4 stappen:

 

  1. Startpunt (Onderzoeken waar je heen wilt en waar je nu staat en kijken wat hiervoor nodig is)

  2. Plan van aanpak (We bedenken een strategie voor het ontwikkelen van nieuwe gewoontes zodat je deze kunt implementeren in je dagelijks leven)

  3. Actie (Het uitvoeren van je plan en massive actie is de enige manier om je doelen te behalen)

  4. Feedback (Dit is een stukje zelfreflectie. Hierbij kijken we naar wat er goed ging en wat eventueel aandacht nodig heeft.  Zodat je stap voor stap dichterbij je doelen komt)

 

 

Bij interesse plannen we eerst een kennismakingsgesprek in via telefoon of skype. De bedoeling hiervan is om elkaar eerst te leren kennen en om te kijken of er een match is. Hierna wordt de eerste sessie met jou ingepland en kun je vanaf dat moment jou Road2fit starten!

 

Minimale duur is 6 maanden

Connect with us :

  • kisspng-clip-art-computer-icons-portable
  • kisspng-computer-icons-youtube-icon-roun
  • kisspng-facebook-computer-icons-logo-soc

Stay up to date!